Schrobbelèr collega

Schrobbelèr collega
Schrobbelèr collega
Boysballen
Beste Collega's,

De oranjekoorts begint aardig op te lopen na de weergaloze overwinning op Schrobbelèr-met-Ijsland gisteren. Tijd om je EK-voorspellingen door te geven. Voor slechts elf euro doe je mee! contant te betalen bij de captain van deze poule. Al kan het zijn dat hij nog opgeroepen wordt door de blessures van Teun Koopmeiners en en Frenkie de Jong.

Is het good old Cristiano (CR7) die met z'n portdrinkers de titel terugveroverd van de ongenaakbare La Squadra Azzurra a.k.a. spagettivreters die drie jaar geleden de titel wonnen na een zinderende penaltyreeks tegen de Three Lions. Gaat de kersverse aanwinst van Real Madrid Les Bleus na een vice-WK-titel nu wel goud brengen op het EK? Of herbeleven we '88 aan de hand van Mephis-haarband-Depay?

Maar de echte vraag is natuurlijk vul je deze EK-poule in met of zonder één kruik Schrobbelèr achter je kiezen?

Hoe de prijzenpot verdeeld gaat worden hangt af van het aantal deelnemers. Vergeet ook de extra vragen over wie er topscorer wordt niet in te vullen. En zorg dat je de eerste voorspellingen voor vrijdag hebt ingevuld!


Aantal deelnemers
309.936
Taal

Poll

Roemenië - Nederland, wat gaat 't worden?

Met hangen en wurgen als je de groepsuitslag zou zien van Nederland zonder verdere info maar misschien heeft 't dan toch meegespeeld dat Nederland al na 2 groepswedstrijden was geplaatst. Achteraf was 't een 'slimme' nederlaag tegen Oostenrijk maar hopelijk was dit dan die ene slechte wedstrijd van een kampioen op 't toernooi.. Hup Holland hup!!

  • Nederland wint binnen reguliere speeltijd 71%
  • Nederland wint na de verlengingen 12%
  • Roemenië wint binnen reguliere speeltijd 10%
  • Nederland wint na strafschoppen 3%
  • Roemenië wint na strafschoppen 2%
  • Roemenië wint na de verlengingen 2%

Er is 463 keer gestemd.