EK poule Juniper X Infinigate X Rapid7

EK poule Juniper X Infinigate X Rapid7
MKstar
Beste Oranje-leeuwen en leeuwinnen,

Het Europees Kampioenschap voetbal in Duitsland staat voor de deur, en wij nodigen jullie met veel enthousiasme uit om deel te nemen aan onze exclusieve EK Voetbal Poule!

De top 3 beste bedrijven kunnen geweldige prijzen winnen, de hoofdprijs een tafelvoetbaltafel Deutscher Meister, tweede prijs een barbecue op locatie voor maximaal 25 personen en de derde prijs een PlayStation 5 met Fifa 24.

Om tot de beste bedrijven te komen dien je als individu veel punten binnen te halen om zo hoog mogelijk te komen met jouw bedrijf, het is hierom dus van belang dat je zorgt dat zoveel mogelijk collega's individueel meedoen om uiteindelijk in de top 3 terecht te komen. De totale score van alle medewerkers worden bij elkaar opgeteld en aan het einde van het toernooi wordt bekend gemaakt welke 3 teams in de prijzen vallen.

Veel plezier en laat de beste teams winnen!
Aantal deelnemers
309.622
Taal

Poll

Hoever gaat Oranje komen na deze gedenkwaardige groepsfase?

We zullen 't maar niet meer over de laatste wedstrijd van Oranje hebben maar ze zeggen wel eens je moet die ene slechte wedstrijd 'doorkomen' en vooral die op 't juiste moment hebben in een toernooi en dat is wel 'gelukt'. Ze lijken nu zelfs nog goed (beter) uit te komen en hebben eigenlijk niks meer te verliezen. Geluk bij een ongeluk?

  • Gelijk eruit in de 8e finales 29%
  • Kwartfinale 27%
  • Halve finale 22%
  • Europees kampioen 15%
  • Ze verliezen de finale 6%

Er is 1.833 keer gestemd.