THEBRANDINGCLUB

THEBRANDINGCLUB
THEBRANDINGCLUB
Patricio Jamon
Het is weer die tijd van het jaar: EK 2024 staat voor de deur! 🌍⚽️ Tijd om je innerlijke voetbalkenner te ontketenen en mee te doen met onze legendarische voetbalpoule. Of je nu een wandelende voetbalencyclopedie bent of alleen support via Teletekst, iedereen is welkom!

Inzetten op je favoriete team, je wildste voorspellingen doen, en wie weet word jij de onbetwiste poule-kampioen van The Branding Club. Denk je dat je de strategie van Louis van Gaal kunt doorgronden of gok je gewoon op geluk? Het maakt niet uit, als je maar meedoet!

Dus, poets je glazen bol op, pluis de spelersstatistieken uit (of niet) en maak je klaar voor de strijd. Laat het beste team winnen, en moge de voetbalgoden je goed gezind zijn!

Zet 'm op en veel plezier!
Aantal deelnemers
309.617
Taal

Poll

Hoever gaat Oranje komen na deze gedenkwaardige groepsfase?

We zullen 't maar niet meer over de laatste wedstrijd van Oranje hebben maar ze zeggen wel eens je moet die ene slechte wedstrijd 'doorkomen' en vooral die op 't juiste moment hebben in een toernooi en dat is wel 'gelukt'. Ze lijken nu zelfs nog goed (beter) uit te komen en hebben eigenlijk niks meer te verliezen. Geluk bij een ongeluk?

  • Gelijk eruit in de 8e finales 29%
  • Kwartfinale 27%
  • Halve finale 22%
  • Europees kampioen 15%
  • Ze verliezen de finale 6%

Er is 1.818 keer gestemd.