Mega-11-pool

  • FC Terecht Winnen Anders Niet zei op wo 19 juni 20:06 Quote

    De prijzen zijn als volgt:
    1e prijs: € 125,-
    2e prijs: € 75,-
    3e prijs: € 50,-
    4e prijs: € 25,-
    5e prijs: € 15,-
    2024-prijs: de nummer 20 wint €24,-
  • FC Terecht Winnen Anders Niet zei op wo 19 juni 12:51 Quote

    Elgar is de winnaar geworden van de eerste tussenprijs in de Mega-11-EK-2024-pool. Door het doelpunt van Portugal in blessuretijd gisteravond, haalde hij Rex in eindigt hij bovenaan de periodestand. Rex had een 1-0 overwinning voor Portugal voorspeld en kon alleen nog ingehaald worden als Portugal met 2-1 of 3-1 zou verliezen óf door een goed voorspelde doelpuntenmaker bij een concurrent. Henny had 3-1 voorspeld en was winnaar geworden als Portugal nog één doelpunt meer had gescoord. Zij staat nu derde.
    Vanmiddag begint de tweede ronde groepswedstrijden. De twaalf wedstrijden worden in vier dagen afgewerkt, dus zaterdagavond wordt de tweede tussenprijswinnaar bekend. Iedereen maakt weer evenveel kans op de tweede tussenprijs, ook bijvoorbeeld Rolf, die de afgelopen dagen vergat zijn voorspellingen in te vullen...
  • FC Terecht Winnen Anders Niet zei op zo 16 juni 9:52 Quote

    De eerste vier wedstrijden van het EK zitten erop. Opvallend genoeg wisten alleen Rex, Boas en Kristian een uitslag goed te voorspellen. Rex voorspelde de openingwedstrijd (Duitsland-Schotland 5-1) goed en Boas en Kristian voorspelden een 2-1 overwinning van Italië tegen Albanië. De wedstrijden Spanje-Kroatie (3-0) en Hongarije-Zwitserland (1-3) werden door niemand goed voorspeld. Rex en Boas leiden de pool met 27 punten, maar de verschillen zijn nog klein. 22 deelnemers hebben maximaal 10 punten achterstand. Vanmiddag na de wedstrijd van het Nederlands Elftal kan de stand daarom weer helemaal anders zijn...
    Binnen 45 minuten was dit toernooi al het eerste doelpunt, de eerste gele en de eerste rode kaart gevallen. Ben, Cor en vooral Hans voorspelden dit erg goed. Door de weinige minuten die zij op dit onderdeel scoorden, zullen zij bij een gelijke stand vaak op 'doelsaldo' boven de anderen eindigen.
    Een cruciaal onderdeel van de pool is verder ook dit jaar weer het tijdig voorspellen van de wedstrijden. Gisteren lieten meerdere deelnemers punten liggen door een voorspelling niet voor het begin van de wedstrijd ingevuld te hebben. Scherpte is dus geboden, want om 15 uur begint de eerste wedstrijd van vandaag en moet de uitslag hiervan voorspeld zijn om punten te kunnen scoren. Veel plezier vanmiddag bij Nederland-Polen en bij de andere wedstrijden de komende dagen!
  • FC Terecht Winnen Anders Niet zei op wo 12 juni 22:10 Quote

    Over minder dan 47 uur begint het Europees Kampioenschap voetbal in Duitsland. Inmiddels hebben 25 deelnemers zich aangemeld voor de pool. Welkom allemaal! De inleg bedraagt 10 euro en kan betaald worden via deze link: https://diensten.asnbank.nl/online/betaalverzoek/#/v2/124aabca-a630-471c-b0a8-3a17cf9a0b8b/AinYyFWsYFIDpO6T187XZYZfdabwqYce
    Deelnemers kunnen zich uiteraard nog tot het beginsignaal van de eerste wedstrijd vrijdag aanmelden. Zorg er wel voor dat je voor de start van het toernooi alle extra voorspellingen hebt ingevuld. Daarna kan dat niet meer!
    Veel plezier!
    Twan
  • FC Terecht Winnen Anders Niet zei op vr 31 mei 20:46 Quote

    Aangepast op vr 14 juni 2024 13:53 door FC Terecht Winnen Anders Niet
    Aangepast op vr 31 mei 2024 20:57 door FC Terecht Winnen Anders Niet
    Welkom bij de Mega-11-Pool! Vanwege tijdgebrek is de pool wat kleiner opgezet dan voorgaande jaren. Er is geen aparte website met spelregels, historie en nieuwtjes. Berichten vind je allemaal op deze pagina. De belangrijkste berichten krijg je ook in de mail. Aanmelden voor de pool kan vanaf nu. Betalen kan van donderdag 13 tot en met zaterdag 15 juni, via de betaallink die dan op deze pagina zal verschijnen. De prijzen worden zo snel mogelijk na 15 juni (hier) bekend gemaakt. De inleg wordt geheel uitgekeerd als prijzengeld, behalve als er meer dan 25 deelnemers zijn, dan moet ik 5,99 euro afdragen aan voetbalpoules.nl. Tussenprijzen, die gewonnen worden door deelnemers die ik niet geregeld zie, kunnen ook als geldprijs uitgekeerd worden, waarnaar de deelnemer dus zelf de oranje tompoucen (of een ander lekkernij) kan aanschaffen.
    Veel plezier allemaal!
    Groet, Twan
Aantal deelnemers
309.520
Taal

Poll

Hoever gaat Oranje komen na deze gedenkwaardige groepsfase?

We zullen 't maar niet meer over de laatste wedstrijd van Oranje hebben maar ze zeggen wel eens je moet die ene slechte wedstrijd 'doorkomen' en vooral die op 't juiste moment hebben in een toernooi en dat is wel 'gelukt'. Ze lijken nu zelfs nog goed (beter) uit te komen en hebben eigenlijk niks meer te verliezen. Geluk bij een ongeluk?

  • Gelijk eruit in de 8e finales 51%
  • Kwartfinale 24%
  • Europees kampioen 12%
  • Halve finale 9%
  • Ze verliezen de finale 3%

Er is 588 keer gestemd.