EK-poule Duitsland 2024

EK-poule Duitsland 2024
EK-poule Duitsland 2024
Matthieuv/dPoule
Met milde opgekropte haatgevoelens jegens Messi en die kl*te scheids ben ik nog steeds niet bekomen van de wedstrijd tegen Argentinië, nog maar anderhalf jaar geleden. Toch dient het EK zich alweer aan en daarmee ook de befaamde en prestigieuze EK-poule! Na 2 succesvolle toernooien voorspellen, kunnen we onszelf ondertussen als experts beschouwen. Ik verwacht dit toernooi een hoog niveau!

De spelregels kunnen jullie terugvinden in de app. Belangrijk om deze door te lezen. Let op: er is een nieuwe spelregel toegevoegd.
Tussen de spelregels staan ook regels die niet van toepassing zijn voor onze competitie, maar hier komen jullie vast wel uit.

De belangrijkste regels:
- Wedstrijden voorspellen. Dit kan tot 1 seconde voor aanvang van elke wedstrijd.
- Extra voorspellingen. Dit kan tot 21:00 op 14 juni (voor de openingswedstrijd).
- NIEUW: Iedereen houdt zijn voorspellingen open. Bij de leiding waren klachten van competitievervalsing binnengekomen vanwege het ontbrekende beleid over de toegankelijkheid van de voorspellingen. Vandaar deze eenduidige oplossing.

Zorg er dus voor dat je de extra voorspellingen, zoals finalisten, topscoorder, etc.. hebt ingevuld voordat het toernooi begint. Het zou zonde zijn als je deze punten mist.

Zoals tijdens de WK-poule spelen we ook nu weer om mooie prijzen. De inleg is vanwege de inflatie verhoogt met €2,5 naar €7,5 euro. Voor het begin van het WK zal ik een betaalverzoek sturen om het inleggeld te innen. Aan het einde van het WK wordt de pot verdeeld onder de nummers 1 (60%), 2 (25%) en 3 (15%).

Ik denk dat het leuk is als we ongeveer dezelfde groep hebben als vorig jaar, omdat ik het idee heb dat er deelnemers zijn die zich willen revancheren. De groepsapp is ook weer in gebruik.

Als aanvoerder hoop ik dat jullie weer meedoen en wens jullie veel succes!
Hopelijk komt het NL-elftal een keer verder dan de 8e finale.
Aantal deelnemers
309.709
Taal

Poll

Hoever gaat Oranje komen na deze gedenkwaardige groepsfase?

We zullen 't maar niet meer over de laatste wedstrijd van Oranje hebben maar ze zeggen wel eens je moet die ene slechte wedstrijd 'doorkomen' en vooral die op 't juiste moment hebben in een toernooi en dat is wel 'gelukt'. Ze lijken nu zelfs nog goed (beter) uit te komen en hebben eigenlijk niks meer te verliezen. Geluk bij een ongeluk?

  • Gelijk eruit in de 8e finales 28%
  • Kwartfinale 28%
  • Halve finale 23%
  • Europees kampioen 15%
  • Ze verliezen de finale 6%

Er is 1.969 keer gestemd.