Yuverta Houten

Yuverta Houten
  • HenkieF zei op do 27 juni 19:51 Quote

    Hallo collega’s,

    Denken jullie aan het invullen van de voorspellingen van de 1/8e finales?

    Groet Henk
  • HenkieF zei op ma 17 juni 12:36 Quote

    Hallo voetbalkenners,

    Nu de eerste EK-wedstrijden gespeeld zijn en we continue moeten horen wie er boven wie staat komt hier dan eindelijk het onvermijdelijke bericht: de digitale pet gaat rond voor het inschrijfgeld! Hieronder stuur ik jullie een betaalverzoek. Mocht je betalen met een rekening die voor mij qua naam niet te herleiden is, wil je mij dat even laten weten? Dan klopt mijn administratie straks.

    Hoi, wil je mij € 5,00 betalen voor Yuverta EK-voetbalpoule? Je kunt met elke bank in Nederland betalen. Dank je wel! https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=6zXiaQ7PQUaMipixx6u5hA

    Tot slot de verdeling van het prijzengeld: de winnaar van de poule wint 65% van het prijzengeld. De nummer 2 wint 25% en de nummer 3 wint 10%. De prijsuitreiking zal plaatsvinden tijdens de eerste schooldag van het nieuwe jaar!

    Vragen en/of opmerkingen? Loop maar even langs!

    Groet, Henk
  • HenkieF zei op do 13 juni 12:35 Quote

    Hallo collega's!

    Het EK staat op het punt van beginnen en wat een ontzettend enthousiaste groep mensen heeft zich aangemeld voor de Yuverta EK-poule. De prijzenpot is gigantisch!!
    Ik zie in het overzicht dat nog niet alle deelnemers de voorspellingen hebben ingevuld. De deadline is vrijdag 14 juni om 21.00u.

    LET OP: je kan (moet!!) niet alleen de wedstrijden voorspellen, maar er zijn ook verschillende extra voorspellingen die gedaan moeten worden. In de app staat dit in de onderste balk in je scherm bij 'EXTRA' (naast voorspellen en poules). Hier voorspel je de eindstand in poules, teams op de derde plek, 8e finale, kwartfinales, halve finales, finale, winnaar en nog een paar rare andere voorspellingen!

    Vragen? Zoek mij maar even op!

    Groet, Henk
  • HenkieF zei op vr 31 mei 10:59 Quote

    Welkom bij de EK-voetbalpoule van Yuverta Houten!

    Laat jij zien DE voetbalkenner van onze school te zijn? Voorspel de wedstrijden, doelpuntenmakers en nog veel meer in deze waanzinnige strijd!

    Vragen? Loop even langs bij Henk Folkers.
Aantal deelnemers
309.618
Taal

Poll

Hoever gaat Oranje komen na deze gedenkwaardige groepsfase?

We zullen 't maar niet meer over de laatste wedstrijd van Oranje hebben maar ze zeggen wel eens je moet die ene slechte wedstrijd 'doorkomen' en vooral die op 't juiste moment hebben in een toernooi en dat is wel 'gelukt'. Ze lijken nu zelfs nog goed (beter) uit te komen en hebben eigenlijk niks meer te verliezen. Geluk bij een ongeluk?

  • Gelijk eruit in de 8e finales 29%
  • Kwartfinale 27%
  • Halve finale 22%
  • Europees kampioen 15%
  • Ze verliezen de finale 6%

Er is 1.819 keer gestemd.