Centennium EK Poule 2024

Centennium EK Poule 2024
Centennium EK Poule 2024
LGTMRS
Welkom bij de Centennium EK Poule 2024 (CEKP)!

We horen het om ons heen, het ‘leeft’ nog niet echt, beter gezegd de oranjekriebels zijn er nog niet. Zou het liggen aan het feit dat de Albert Heijn nog niet begonnen is aan de terugkerende EK/WK #wuppy actie? Ligt het aan het feit dat Frenkie nog geblesseerd is en we daarom weinig kans maken om te winnen? Of ligt het gewoon aan het feit dat de start van het EK nog iets te ver weg is en gaan we de komende weken gewoon met heel Nederland oranje kleuren? Wie zal het zeggen…

Bij Centennium gaan we in ieder geval gewoon beginnen! Met die reden zijn we verheugd jullie te verwelkomen bij de CEKP! Het belooft een spannende en sportieve periode te worden waarin we samen de prestaties van onze favoriete team(s) volgen en onze voetbalkennis op de proef stellen.

Hoe werkt het?

Inschrijven: Zorg ervoor dat je je z.s.m. inschrijft via de toegestuurde link en volg de stappen. Hierna zal de spelleider jou accepteren tot de CEKP.

Voorspellingen: Vul je voorspellingen in voor de uitslagen van de wedstrijden. Denk goed na over je keuzes, want elke voorspelling kan punten opleveren. Je kan voorspellen tot 1 minuut voor aanvang van het eerste fluitsignaal. Zie ook “extra voorspellingen” en voor de specifieke regels verwijs ik je naar het tabblad “speluitleg” op de website.

Puntensysteem: We hanteren een puntensysteem waarbij je punten krijgt voor elke juiste voorspelling, logisch lijkt ons. Toch zou ik je graag nog even willen verwijzen naar het tabblad “puntentelling”.

Prijzen: Voor de beste voorspellers hebben we mooie prijzen in petto! De exacte prijzen worden binnenkort bekendgemaakt. SPANNEND!

Deadline voor inschrijving en voorspellingen: 13 juni 2024 om 12.00 uur.
Start van het toernooi: 14 juni 2024 om 21.00 uur.


We zullen regelmatig updates en tussenstanden delen zodat je kunt zien hoe je ervoor staat ten opzichte van de andere deelnemers. Zorg ervoor dat je onze berichten op de portal in de gaten houdt!

Als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen met de organisatie.

We wensen iedereen veel succes en vooral veel plezier!

Met sportieve groet,

Centennium CEKP organisatie

Aantal deelnemers
309.941
Taal

Poll

Roemenië - Nederland, wat gaat 't worden?

Met hangen en wurgen als je de groepsuitslag zou zien van Nederland zonder verdere info maar misschien heeft 't dan toch meegespeeld dat Nederland al na 2 groepswedstrijden was geplaatst. Achteraf was 't een 'slimme' nederlaag tegen Oostenrijk maar hopelijk was dit dan die ene slechte wedstrijd van een kampioen op 't toernooi.. Hup Holland hup!!

  • Nederland wint binnen reguliere speeltijd 71%
  • Nederland wint na de verlengingen 12%
  • Roemenië wint binnen reguliere speeltijd 10%
  • Roemenië wint na strafschoppen 3%
  • Nederland wint na strafschoppen 3%
  • Roemenië wint na de verlengingen 2%

Er is 579 keer gestemd.