X-land e.o. Pool

X-land e.o. Pool
X-land e.o. Pool
Tom Houtepen
Bedankt voor je inschrijving voor de X-land e.o. EK pool! De poule is opgezet om het toernooi wat spannender te maken en om uit te zoeken wie de beste is (of meeste geluk heeft) in het voorspellen van de EK-resultaten.

De inleg bedraagt weer €5,00. De volledige pot wordt teruggegeven aan de winnaars. Je kunt de inzet van € 5,00 betalen door de QR-code in de banner hierboven te scannen of via de volgende link: https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=sk0SnRCRSIOfknQ6TNOHpQ

De prijzenpot wordt verdeeld over de top drie deelnemers, die respectievelijk 50%, 30% en 20% van de prijzenpot ontvangen.
Neem gerust contact met mij op, via tom.houtepen@gmail.com, als het niet lukt om via deze link te betalen. En laat het mij ook weten als de naam van je bankrekening afwijkt van je registratienaam.

Instructies, spelregels en punten vind je op deze website na je inschrijving voor de EK Pool.
Een paar belangrijke opmerkingen en tips:
• U moet uw voorspelling van de scores voor alle groepswedstrijden invoeren, incl. groepswedstrijden. extra voorspellingen voor de wedstrijd van de dag. Deze kunnen nog aangepast worden tot 1 seconde voor aanvang van het spel.
• De aanvullende voorspellingen moeten vóór aanvang van het toernooi worden ingevoerd. Deze omvatten het toernooiparcours, topscorer en enkele benaderingsvragen waarmee je veel extra punten kunt verdienen. Je kunt dit wijzigen totdat de eerste wedstrijd van het toernooi begint (vrijdag 14 juni 2024 21:00 uur).
• Tijdens het Kampioenschap kun je via de site bijhouden hoeveel punten je hebt gescoord en wat je positie is in het klassement. Dit wordt automatisch bijgewerkt.
• Aan het einde van het kampioenschap, wanneer de kampioen en topscorer bekend zijn, wordt het eindresultaat gedeeld en worden de prijzen verdeeld.
Aantal deelnemers
309.617
Taal

Poll

Hoever gaat Oranje komen na deze gedenkwaardige groepsfase?

We zullen 't maar niet meer over de laatste wedstrijd van Oranje hebben maar ze zeggen wel eens je moet die ene slechte wedstrijd 'doorkomen' en vooral die op 't juiste moment hebben in een toernooi en dat is wel 'gelukt'. Ze lijken nu zelfs nog goed (beter) uit te komen en hebben eigenlijk niks meer te verliezen. Geluk bij een ongeluk?

  • Gelijk eruit in de 8e finales 29%
  • Kwartfinale 27%
  • Halve finale 22%
  • Europees kampioen 15%
  • Ze verliezen de finale 6%

Er is 1.818 keer gestemd.