Omroep Gelderland EK Poule

  • Orofere FC zei op vr 28 juni 12:09 Quote

    Hallo GLDers,

    Morgen wordt het EK hervat met de knockoutfase. Het was vooraf al mogelijk om deze fase in te vullen, maar nu het duidelijk is welke teams het tegen elkaar zullen opnemen is het verstandig om er nog even naar te kijken en ervoor te zorgen dat je alles hebt ingevuld.
    Ook in deze fase zijn er weer wedstrijden van de dag waarbij de eerste doelpuntenmaker kan worden ingevuld voor extra punten. Kijk daar dus ook goed naar.

    Tot slot wil ik de rondewinnaars feliciteren met hun prestaties. De huidige top5 is ook goed bezig, maar leun niet achterover want de rest van het veld geeft zich niet zomaar gewonnen.

    Op naar een mooie ontknoping!

    Groet,

    Joost
  • Orofere FC zei op di 11 juni 12:08 Quote

    Dag allen,

    Over drie dagen is het zover, dan start het EK De wedstrijden kun je tot een minuut voor aanvang nog voorspellen, maar de extra vragen niet. Zorg ervoor dat je die helemaal COMPLEET hebt ingevuld. Ik zie nu bij sommigen nog een paar voorspellingen open en dat gaat je dan echt punten kosten! Kijk er nog even een keer goed naar is mijn advies.

    Groet!
Aantal deelnemers
309.676
Taal

Poll

Hoever gaat Oranje komen na deze gedenkwaardige groepsfase?

We zullen 't maar niet meer over de laatste wedstrijd van Oranje hebben maar ze zeggen wel eens je moet die ene slechte wedstrijd 'doorkomen' en vooral die op 't juiste moment hebben in een toernooi en dat is wel 'gelukt'. Ze lijken nu zelfs nog goed (beter) uit te komen en hebben eigenlijk niks meer te verliezen. Geluk bij een ongeluk?

  • Gelijk eruit in de 8e finales 30%
  • Kwartfinale 27%
  • Halve finale 22%
  • Europees kampioen 15%
  • Ze verliezen de finale 6%

Er is 1.797 keer gestemd.