- Nog 36 dagen tot het EK 2024 begint!

Ellington EK Pool

  • Daar gaan we weer zei op wo 14 juli 14:16 Quote

    Beste voetbalfanaten,

    It's not coming home, it's coming Rome !
    Euro 2020 zit erop, 51 wedstrijden op het scherpst van de snee, het was een hele zit. Mooie, spannende, spectaculaire, verschrikkelijke, frustrerende en wonderschone wedstrijden hebben we gezien, en natuurlijk een ontluisterend zwak Nederlands Elftal. Maar, voetballiefhebbers, niet getreurd, we hebben de sleutel, Louis gaat ons naar Quatar brengen en daar presteren.
    Misschien alvast een tip voor Louis, de Paus in laten vliegen zoals Italië deed en je ziet 't, het helpt !
    Dan de poule: het was een spannende strijd, zeker de laatste wedstrijden, Donny, Martijn en Arie streden om de 1e plaats tot en met de laatste penalty. Donny trok uiteindelijk aan het langste eind, mede dankzij coach Southgate en natuurlijk zijn eigen tactische voetbalkennis, Arie verdienstelijk tweede en Martijn derde. Van harte proficiat mannen, jullie hebben het verdiend.
    Rest mij nog om de Poedelprijs uit te reiken aan de laatst geklasseerde zijnde Rob Beckers, een bierpakketje . Ook nog een eervolle vermelding voor Miranda die uiteindelijk vijfde eindigde, omdat ze haar eindspurt net iets te laat had ingezet.
    Ik wens iedereen een fijne vakantie, tot het volgende eredivisie pouleseizoen, eerste wedstrijd : vrijdag 13 augustus Go Ahead Eagles - Sc Heerenveen.

    Gegroet, Rob
Aantal deelnemers
45.751
Taal

Poll

Wat wordt de eindstand van de top 3 in de Eerste Divisie (KKD)?

In de eredivisie hebben we 't al vaker meegemaakt in een iets andere vorm op de laatste speelronde maar nu gaat 't helemaal los in de eerste divisie (KKD) want er komt een laatste wedstrijd om de rechtstreekse promotie en zelfs een kampioenschap daarin is mogelijk als Roda JC wint van FC Groningen en mocht Willem II (wel al gepromoveerd) niet winnen! Kortom hoe loopt dit af?

  • 1. Willem II 2. FC Groningen 3. Roda JC 80%
  • 1. Willem II 2. Roda JC 3. FC Groningen 20%
  • 1. Roda JC 2. Willem II 3. FC Groningen 0%

Er is 46 keer gestemd.