- Nog 37 dagen tot het EK 2024 begint!

PSV KAMPIOENEN !!!

  • Cody Eindtovenaar zei op ma 16 juli 0:36 Quote

    Beste poulers / sportvrienden,
    De wereldkampioen is bekend ; ...............................Hinsenkill Job met 604 punten !!!!!, tja als je raad dat Frankrijk wereldkampioen wordt, Kane topscoorder en België 3e , dan heb je verstand van voetbal en win je terecht de poule. Proficiat Job, alle credits voor jou, winnaar met 134 punten !!!! voorsprong op nummer 2 !!!
    De finale , Frankrijk wint op z'n Frankrijks zoals ze het hele tournooi hebben gevoetbald, 7 wedstrijden gespeeld waarvan 6 gewonnen en 1 gelijk (0-0 tegen Denemarken in de groep). Effectief, super discipline en gewoon doen wat de coach je vraagt, Mbappe erbij en het komt goed, dan wordt je wereldkampioen !!! Kroatië had inderdaad meer verdiend maar dat heb je weleens in het voetbal dan zit het mee en dan zit het tegen (eigen goal , wellicht onterechte penalty), Kroatië mag trots zijn en vieren dat ze zo ver zijn gekomen in het toernooi ! Aan de presidente mevrouw Kolinda Grabar - Kitarovic zal het niet liggen, die omhelst toch iedereen met alle passie of je nu wint of verliest !
    Allez les Bleus wereldkampioen, Oranje speelt in de voorronde van de EK 2020 tegen Frankrijk, een mooie uitdaging om het ze heel lastig te maken !
    De poule, hierbij een vermelding van alle poulers die meer dan 400 punten hebben gehaald:
    1e : Hinsenkill Job - 604 punten - terechte winnaar met heel veel punten voorsprong op nummer twee, de poule had wellicht nog echt spannend kunnen worden als Sten alles had ingevuld, maar nogmaals alle credits voor jou, Job , jij gaat naar PSV - Feijenoord (Johan Cruijffschaal) of Nederland - Duitsland in de Arena (voorronde EK 2020),
    2e : The Aussies ! Tim - 470 punten - heeft het laatste gedeelte zijn ware gezicht laten zien en is tot het laatst scherp gebleven, een mooie 2e plaats !
    3e : Tinie Kranters - Martijn - 457 punten - constant op het vinkentouw voor de bovenste plaatsen maar kon helaas niet echt doordrukken, gestreden tot het bittere einde, met als gevolg een eervolle derde plaats !
    4e : Eindhoven, wa zijn wij ...... Rob - 441 punten - heeft teveel op zijn emotie en gevoel gepouled, had meer naar de realiteit moeten kijken, of naar de analyses van Aad de Mos moeten luisteren , Robbie niet getreurd , er komen nog genoeg poules om je inzicht en bekwaamheid te tonen !
    5e : Frank_moody - Frank - 436 punten - heeft nog niet het beste van zichzelf laten zien, is nog jong en kan nog heel veel groeien, ik voorspel een top 3 bij de EK 2020 !
    6e : djeekbanluw - Jacco - 427 punten - Jacco heeft het beste tot het laatste bewaard - had Frankrijk als wereldkampioen en stijgt daardoor in de laatste ronde van de 10e naar de 5e plaats !
    7e : Stenleey - Sten - 408 punten een potentiêle winnaar, wat er mis is gegaan is mij niet duidelijk en een raadsel, maar Sten had voor de medailles kunnen strijden, helaas, je moet overal en altijd scherp zijn anders wordt je afgestraft, ik voorzie een mooie toekomst voor Sten ! Sten is wel winnaar geworden van de 1e ronde en wint daarmee een kaart voor de wedstrijd om de Johan Cruijffschaal tussen PSV en Feijenoord !
    8e : Koning Philip - Ben - 408 punten ( meer strafpunten dan Sten), ja Ben , als je zo duidelijk laat blijken voor wie je bent wordt je onherroepelijk neergesabeld en wordt het heel lastig om in de bovenst regionen te eindigen, meer geluk en succes in de volgende editie !
    9e : Dikkie -Kai - 406 punten - eerlijk is eerlijk , we hadden allemaal wat meer van Kai verwacht, misschien te makkelijk opgenomen, een beetje onderschatting, teveel zelfvertrouwen, tja Kai dan ga je er onderdoor en verlies je de strijd ! Volgende keer , goed voorbereiden en ik weet zeker dat je er dan weer staat !

    Beste poulers , ik wil jullie allemaal ontzettend bedanken voor jullie deelname en inzet, ik heb ervan genoten , ik hoop jullie ook ! Veel succes met de komende poules en wellicht tot de volgende keer.
    Als er bij jullie interesse is om met deze zelfde voetbalpoule mee te doen in de eredivisie is dat mogelijk via het bedrijf waar ik werk. We leggen vooraf €10,- in en voorspellen elke week de wedstrijden in de eredivisie. Elke week zijn er weekprijzen te verdienen en op het eind winnen de nummer 1 t/m 3 een geldprijs . Er is 1 voorwaarde, niet spelen achter het slotje, behalve de laatste paar wedstrijden van de competitie. Heb je interesse , meld het dan even bij mij dan kan ik je bij ons aanmelden !

    groeten en tot ziens, Rob
  • Cody Eindtovenaar zei op zo 15 juli 11:43 Quote

    Beste poulers,
    De laatste loodjes zijn aangebroken, het was te zien gisteren aan het team van Southgate, niet vooruit te branden ! Maar wat wil je : 40 wedstrijden in de Premier League, 10 in de div. Cups van Engeland (FA etc.), 10 in de Champions League en 10 met het nationale team , daarbij nog 2 weken voorbereiding op het WK en 7 wedstrijden op het WK , dan heb je het wel gehad en laat je een wedstrijd voor de derde plaats wel schieten en ben je meer bij je vakantie op Tahiti dan bij de Belgen. Dan België, 7 wedstrijden gespeeld op het WK, 6 gewonnen en derde, gewoon puike prestatie, Kevin had de vorm en gogme van gisteren moeten hebben in de wedstrijd tegen Frankrijk dan had België gewoon vanmiddag Kroatië verslagen en was België wereldkampioen geworden. Maar nogmaals : in het voetbal telt had en was niet ! Overigens , bij België spelen ook een aantal gasten die ook in de Engelse competitie spelen, die hebben ook al die wedstrijden in de benen, zeg 't maar !!!!! Veel plezier bij de finale vanmiddag, dat de beste mag winnen ! De poule : Job is superman met 538 punten, Martijn 451, Rob 435, Aussie Tim 430 en Kai 406. Misschien nog wat kleine verschuivingen vanmiddag, maar de gouden plak zal toch wel naar Job gaan, denk ik !!! Als je zelfs raad dat Harry , de topscoorder wordt , verdien je het ook !!!
    Groeten Rob
  • Cody Eindtovenaar zei op wo 11 juli 23:34 Quote

    Beste poulers,
    "God save the Queen", maar niet voor dit Engeland deze avond, of moeten we de credits volledig aan Kroatië geven ? Ik denk het wel ! Wat een matig Engeland, zeker de tweede helft, op deze manier niet geschikt om de finale te spelen ! Dan Kroatië, de derde verlenging op rij en dan gewoon tot het gaatje gaan !, petje af !, zeer verdiend ! Ik hoop stiekum op een big surprise in de finale maar ik vrees dat "de badmutsen" het niet nog een keer gaan flikken !
    Job blijft natuurlijk leider in de poule en stevent af op de eindoverwinning of zitten er nog addertjes onder het gras, nog twee wedstrijden, spannend !!!
    groeten Rob
  • Cody Eindtovenaar zei op di 10 juli 22:50 Quote

    Beste sportvrienden,
    Wedstrijd Frankrijk - België gezien ? De wereldkampioen is bekend, de finale is gespeeld. Tja, België viel een beetje tegen , vond ik en Frankrijk deed het wederom op z'n Frans, beetje terugzakken, allemaal lekker achter de bal en dan eruit komen met een supersnelle Mbappé, met Griezmann erachter en gewoon een verdediger van Barcelona laten scoren ! Allez les Bleus, allez la France !!!!!!
    Hopelijk morgen winst voor Engeland , dan hebben we toch nog een leuke tweede finale !
    De poule, de wereldkampioen is bekend, onze poulewinnaar volgens mij ook, Job is los met 517 punten !, gevolgd door Martijn met 441, Rob met 435 en Aussie Tim met 420 punten. Nog drie wedstrijden te gaan, hou vol, zondag worden de echte prijzen uitgereikt ! groeten, Rob
  • Cody Eindtovenaar zei op zo 08 juli 11:20 Quote

    Jaja beste poulevrienden,
    en zo zitten we bij de laatste vier, nog vier wedstrijden te gaan en we weten wie de nieuwe wereldkampioen is en Duitsland van de troon stoot !
    Kroatië ? - wellicht onmogelijk , maar is iets wel onmogelijk in de voetbalwereld ?
    Engeland ? - knappe prestatie met jong team, Harry heeft zich gespaard in de kwartfinale dus gaat nu tegen Kroatië en in de finale tegen Frankrijk / België knallen !
    Frankrijk ? - nu de gedoodverfde wereldkampioen, maar je weet hoe dat gaat in de voetballerij, dan wordt je het dus niet !
    België ? - wat hebben de Rode Duivels nog in petto, tweede helft tegen Brazilië was niet groots, toch een beetje geluk gehad, blijft dit duren ?, clash tegen Frankrijk alles bepalend, met een de Bruijne in goede doen pakken ze wellicht Frankrijk en ook de titel , dat zou een geweldige prestatie zijn van onze zuiderburen , hebben we toch nog een beetje feest, in 25 minuten sta je op het plein van Lommel voor een supergroot scherm de finale te kijken ! ( voor jou niet Sten ! )
    Ik begin nu al een beetje nerveus te worden , dinsdag 20.00 uur halve finale : Frankrijk - België , wat een affiche !!!!! Veel plezier !
    De poule, Job natuurlijk nog nummer 1 , blijft dit zo ? , is hij wellicht nog te achterhalen ?, we zullen het zien, blijf in ieder geval scherp met poulen, volgende week zondag is de eindafrekening ! groeten Rob

    ps Ik heb nog geen reacties ontvangen betreffende de wedstrijd van PSV tegen Valencia op 28 juli, of er is geen interesse, of mijn berichtjes worden niet gelezen !!!
    Ciao

  • Cody Eindtovenaar zei op za 07 juli 10:24 Quote

    Beste Heren,
    Wat betreft de wedstrijd van PSV op 28 juli tegen Valencia kunnen jullie mij altijd bellen, appen en/of mailen :
    rob_marcelissen@hotmail.com
    06-55935703

    groeten
  • Cody Eindtovenaar zei op vr 06 juli 23:09 Quote

    Beste poulevrienden,
    De wereldkampioen is bekend , onze zuiderburen gaan het halen, ik weet het zeker, als je zo'n passie, focus , gedrevenheid en fanatisme aan de dag legt kan het niet anders meer dan dat je het haalt. Als je volgende week zondag wat geld wilt verdienen moet je inloggen op Unibet en inleggen op 'België wereldkampioen' , dan kun je i.p.v. op vakantie naar Domburg op vakantie naar Ibiza ! Wel een beetje zielig eigenlijk voor Neymar, natuurlijk geweldige voetballer, maar nu zijn de zakdoeken niet aan te slepen ! We gaan nu door met het soort van Europees kampioenschap, dus alleen nog maar met Europese ploegen, met als eindstand :
    1. België
    2. Zweden
    3. Frankrijk
    4. Kroatië

    De poule : Job is los met 358 punten en wellicht niet meer te achterhalen , blijf desondanks goed poulen, je weet maar nooit !

    Zaterdag 28 juli speelt PSV om 19.00 uur in het Philips Stadion een oefenduel tegen Valencia CF, de nummer 4 van Spanje. Ik zat te denken om daar met z'n allen gezellig naar toe te gaan. Ik regel de kaarten voor € 5,- op het sfeervak ! Na de wedstrijd drinken we gezellig een pint op het wereldkampioenschap van België in het leuke, gezellige stadioncafé ' De Verlenging'. Laat even voor aanstaande maandag weten of je meegaat, dan ga ik de kaarten regelen !
    groeten, Rob
  • Cody Eindtovenaar zei op wo 04 juli 0:08 Quote

    Beste poulers,
    vanavond naar een WK wedstrijd gekeken Colombia - Engeland, of was het : 'Ren je rot' of 'Spel zonder grenzen' of 'Lach of ik schiet show' of 'Doet ie het of doet ie het niet' of 'Hints' !!! , de wedstrijd op zich leek weinig op voetbal of ik moet er echt geen verstand van hebben, ook de scheids deed vrolijk mee en was ook belabberd. Maar goed, door een lucky goal toch nog spanning en sensatie en eindelijk een beetje voetbal van Colombia in de verlenging , op naar de penalty's. Deze keer werden ze naar behoren genomen en werd onze vriend keeper van Everton de held. Gelukkig, Engeland is van zijn penaltysyndroom af, maar daar hebben ze dan ook dag en nacht op getraind. Trainer Southgate haalde de spelers midden in de nacht uit hun bed om dan een penalty te nemen, miste je, dan kon je op je bloten voeten een bosloopje van 10 km. gaan doen, dan weer een penalty, missen , dan werd je in een ijskoud bad geflikkerd. Wedden dat je de volgende penalty er in schiet. Het heeft allemaal geholpen, Engeland zit bij de laatste 8. Ook het verrekte Zweden won met 1-0 van Zwitserland en zit dus ook bij de laatste 8, hoe is het mogelijk, ik zit ze nog stuntelen in de Arena !!!

    Uruguay - mogelijke outsider !
    Frankrijk - wereldkampioen ?
    Brazilië - wereldkampioen als druiloor Neymar normaal doet!
    België - krijgt coach Martinez, de Bruijne aan het voetballen, dan wereldkampioen
    Zweden - maximaal 4e.
    Engeland - haalt finale !?
    Rusland - thuisland met geluk en thuisvoordeel wellicht halve finalist !
    Kroatië - kan nog verrassen !
    Dan de poule , spannend bovenin, Job 1e met 426 punten, en eindelijk daar is ie Martijn 2e met 413 punten , Rob 3e met 401 punten . Dagwinnaar Jacco met 22 punten, proficiat ! Sten is waarschijnlijk definitief afgehaakt voor de winst , om onverklaarbare redenen heeft hij de poule niet ingevuld vanaf de kwartfinale, jammer maar helaas ! Als troostprijs heeft de sponsor hem aangeboden om de JupilerLeague competitiewedstrijd FC Eindhoven - FC Twente in de Businessclub bij te wonen ! groeten Rob
  • Cody Eindtovenaar zei op ma 02 juli 22:51 Quote

    Beste voetbalkenners,
    Tja, wedstrijdje WK kijken op een avondje zoals vanavond , daar doe je het voor , kan alle kanten op maar uiteindelijk winnen de Belgen ! , en dat is maar goed ook, want nog een verrassing had ik niet kunnen handelen ! Goede coach, twee sterke wissels inbrengen en de wedstrijd weer na je toe trekken, een beetje geluk erbij en een domme corner van de Jappen en de bal ligt met vier passes in het netje van Japan ! Klaar is Kees of zoals ze in België zeggen Polleke is er klaar mee ! Succes België tegen Brazilië !!! Brazilië wint uiteindelijk redelijk makkelijk van Mexico en ook de verschrikkelijke huilebalk Neymar was weer van de partij, het wordt eens tijd dat hij een ongelofelijke doodschop gaat krijgen. Ik zal Vertonghen eens bellen, leggen we allemaal een paar knaken bij elkaar dan doet hij 't wel de komende wedstrijd, dan laat ie vriend Neymar echt vliegen !
    De poule : onze Twentse vriend Sten is de weg kwijt, lijkt FC Twente wel, Job 1e met 414 punten, achtervolgend door respectievelijk Martijn, Rob, Sten en Kai. Dagwinnaar Willem met 40 punten, proficiat jongen !!! Morgen Engeland en Zweden naar de kwartfinale of heb je liever Colombia en Zwitserland, het kan alle kanten op, dat zag je vandaag wel ! Succes , groeten Rob
  • Cody Eindtovenaar zei op ma 02 juli 13:56 Quote

    Beste poulers,
    Frankrijk - Argentinië 4-3

    Frankrijk:
    terechte winnaar ! Met een voorhoede : Mbappe, Griezmann en Giroud ben je wel heel sterk, kandidaat voor de wereltitel !
    Argentinië :
    buiten een paar stuiptrekkingen en een gelijkmaker konden Messi en z'n maten niet imponeren; er werd veel verwacht, maar Messi en dit team is geen goed huwelijk, ik denk dat Messi klaar is met het nationale team, zeer spijtig, deze ondergang van zo'n grootheid ! Ook is het jammerlijk voor Pluisje, ik denk dat deze grootheid het niet overleeft !

    Uruguay - Portugal 2-1 , alleen tweede helft gezien, degelijk Uruguay komt heel ver, aderlating is natuurlijk Cavani als die niet meer gaat spelen vriend Suarez kan het niet alleen of hij moet gaan bijten, dan misschien wel !

    Spanje - Rusland en Denemarken - Kroatië, helaas niets van gezien, we waren op afzondering in Knokke voor de zeer belangrijke match van vanavond tegen Japan ! De rode duivels zijn er klaar voor, ook voor de volgende ronde tegen Mexico !!!
    Tja, het waren natuurlijk loterijen , deze twee wedstrijden in de 2e ronde , zeker als er ook nog pingels genomen moeten worden en die dan genomen worden door kerels die in hun broek schijten om een penalty te nemen en dan niet meer weten wat ze moeten doen als de keeper blijft staan !!! Maar goed, Messi zijn we kwijt, Ronaldo ook, Spanje verzaakt ook, Duitsland was al thuis. Ik zou zeggen, de weg ligt open voor onze zuiderburen !!
    De poule : Sten heeft letterlijk en figuurlijk een steekje laten vallen en geeft de 1e plaats over aan Job, 381 punten, tweede dus Sten, 367 punten, 3e Martijn ,360 punten, 4e Rob 352 punten, 5e Ben 331 punten , die overigens gisteren dagwinnaar werd met 20 punten !!!
    Veel succes straks, mijn tips Mexico en Zweden door !!! groeten, Rob
  • Cody Eindtovenaar zei op za 30 juni 19:33 Quote

    Beste poulers,
    De eerste ronde zit er op ! Veel ploegen die we verwachten in de tweede ronde zijn daar ook gekomen, een paar kleine verrassingen misschien, en één grote verrassing, de wereldkampioen gaat / kan zijn titel niet verdedigen !!! Schade !!!
    Met een aantal leuke wedstrijden in het verschiet in de tweede ronde zwoegen we door in deze hitte !!! Vergeten jullie niet te poulen , alle wedstrijden kunnen weer gewoon voorspeld worden !
    Winnaar van de eerste ronde is geworden : .............Sten , proficiat !!! , Sten verdient met deze 1e plaats een kaart voor de wedstrijd om de Johan Cruijffschaal te spelen op 4 augustus (18.00 uur) in het Philips Stadion tussen PSV en Feijenoord. Wellicht kun je bij deze wedstrijd wat WK-gangers aanschouwen als ze tenminste niet getransfereerd worden voor 4 augustus. Bij PSV : Lozano, Arias en Gudmundsson, bij Feijenoord : El Ahmadi, Amrabat, Tapia, Jones en Jorgensen. En natuurlijk hoort bij deze prijs een derde helft in de Verlenging in het stadion om samen met de organisator en sponsor een drankje te doen , ook FC Twente - supporters zijn daar van harte welkom, zo zijn ze in "Eindhoven , de gekste " ! Ook wil ik nog even melden dat Willem de derde "gouden vetlerenmedaille" heeft gewonnen door als beste te poulen wat betreft de derde wedstrijden in de poule, proficiat Willem !
    Veel plezier ! Groeten Rob
  • Cody Eindtovenaar zei op za 30 juni 15:16 Quote

    Beste poulers,
    De eerste ronde zit er op ! Veel ploegen die we verwachten in de tweede ronde zijn daar ook gekomen, een paar kleine verrassingen misschien, en één grote verrassing, de wereldkampioen gaat / kan zijn titel niet verdedigen !!! Schade !!!
    Met een aantal leuke wedstrijden in het verschiet in de tweede ronde zwoegen we door in deze hitte !!! Vergeten jullie niet te poulen , alle wedstrijden kunnen weer gewoon voorspeld worden !
    Winnaar van de eerste ronde is geworden : .............Sten , proficiat !!! , Sten verdient met deze 1e plaats een kaart voor de wedstrijd om de Johan Cruijffschaal te spelen op 4 augustus (18.00 uur) in het Philips Stadion tussen PSV en Feijenoord. Wellicht kun je bij deze wedstrijd wat WK-gangers aanschouwen als ze tenminste niet getransfereerd worden voor 4 augustus. Bij PSV : Lozano, Arias en Gudmundsson, bij Feijenoord : El Ahmadi, Amrabat, Tapia, Jones en Jorgensen. En natuurlijk hoort bij deze prijs een derde helft in de Verlenging in het stadion om samen met de organisator en sponsor een drankje te doen , ook FC Twente - supporters zijn daar van harte welkom, zo zijn ze in "Eindhoven , de gekste " !
    Veel plezier ! Groeten Rob
  • Cody Eindtovenaar zei op do 28 juni 23:04 Quote

    Beste poulers,
    De poulefase zit erop , 1 verrassing, maar wel een hele grote, de rest hadden we allemaal verwacht ! Eigenlijk begint het WK nu pas ! Overigens , roep maar niet zo hard, het zou zo maar kunnen dat België nog gediskwalificeerd wordt voor matchfixing, de twee gele kaarten in de eerste helft tegen Engeland lagen er wel heel erg dik bovenop ! Ik denk dat de FIFA alsnog Duitsland gaat oproepen voor België, als tenminste de spelers nog niet op de Maladiven zitten ! Tja , Senegal is de sigaar met de gele kaarten, zegt de coach tegen je dat je wat feller moet spelen, pak je een gele kaartje of wat en wordt je door teveel gele kaarten uitgeschakeld, raar maar waar , nog nooit vertoond op een WK !
    Morgen een rustdag, hé, hè , eindelijk rust !!! , zaterdag weer gas op die lollie met : Frankrijk - Argentinië en Uruguay - Portugal , dat zijn de echte wedstrijden, daar ga je voor, voor de buis zitten met een fles Jupiler en een buil chips ! !
    Heren vergeten jullie niet om de standen in te vullen , er staan weer een bulk wedstrijden voor jullie klaar om te voorspellen !!!
    Dan de poule, zoals ik al eerder zei, Sten maakt er werk van en houdt overtuigend de 1e plaats met 363 punten, tweede Job met 338 punten en derde Rob met 333 punten, plaats 4 en 5 ook boven de 300 punten met respectievelijk Martijn en Frank, 309 en 307 punten ! Dagwinnaars vandaag : Sten en Lennart met 56 punten, goed gedaan boy's. Succes in het verdere verloop, er is nog van alles mogelijk , dat weet ik zeker, 100% zeker !!! groeten, Rob
  • Cody Eindtovenaar zei op wo 27 juni 23:00 Quote

    "Schade Deutschland , alles ist vorbei, alles ist vorbei, alles ist vorbei" !!!!!
    Scheisse, Scheisse, Scheisse !!!
    "Schade Deutschland , alles ist vorbei, alles ist vorbei, alles ist vorbei" !!!!
    Scheisse, Scheisse, Scheisse !!!
    "Schade Deutschland , alles ist vorbei, alles ist vorbei, alles ist vorbei" !!!!
    Mexico mazzelt en mag Zuid-Korea op hun blote knieên bedanken voor de puike prestatie, Zweden en Mexico door. Gelukkig de eerste verrassing is een feit het is er dan toch van gekomen ! Ook nog even wat rechtzetten, ik was gisteren wat kritisch over Zweden , maar dat neem ik terug, als je Nederland, Italië en Duitsland uitschakelt kun je wereldkampioen worden ! Brazilië en Zwitserland door, hadden we eigenlijk wel verwacht ! Toch nog even Freek de Groot uit Amerzoden feliciteren die wat geld had ingezet op een vierde plaats voor Duitsland in de groep en nu nooit meer hoeft te werken !!!
    De poule, Sten blijft stevig op kop met 307 punten, ik denk dat hij heel graag naar PSV wil !!!, Rob en Job 2e met 289 punten, Martijn 3e met 273 en Frankie 4e met 269 punten ! Dagwinnaar is Ben met 48 punten, proficiat ! Even herstel van gisteren, Harry is not back , hij is er echt klaar mee !!! Heren, Succes morgen,
    groeten Rob
  • Cody Eindtovenaar zei op di 26 juni 23:01 Quote

    Beste voetbalkenners,
    Tja, het is weer niet gelukt , een verrassing op de WK, Frankrijk, Denemarken, Kroatië en ja hoor Argentinië, ze gaan allemaal naar de tweede ronde en dat hadden we dus ook wel verwacht. Het was overigens bijna gebeurd met Messi en co maar onze Turkse vriend, de scheidsrechter kreeg na het penalty-moment voor Nigeria middels zijn oortje te horen: Argentina not out or you go out !!!! en dan weet je het wel met Turken, toen was het kwaad geschied, niet getreurd overigens, volgende ronde tegen Frankrijk kunnen ze hun koffers pakken ! Aussies wel out, Mark zit nu in het vliegtuig om morgen om 10.30 uur de eerste training van PSV te kunnen leiden op de Herdgang ! Lozano laat nog even op zich wachten want die moet de finale nog spelen en de winnende binnen schieten ! Ben je ook zo benieuwd morgen of die Mannschaft het gaat redden, natuurlijk, ze gaan samen met Mexico naar de tweede ronde, Zweden heeft daar namelijk helemaal niets te zoeken ! Groep E , Brazilië en Zwitserland door dan houden we in ieder geval, de status van geen verrassingen op het WK, in stand !
    De poule, Sten pakt stevig de leiding met 266 punten en is op de goede weg, Rob volgt met 253 punten , Job derde met 248 punten ! Job pakt wel de dagprijs met 67 punten, Ben is een goede tweede ! Mannen, succes morgen, groeten Rob
  • Cody Eindtovenaar zei op di 26 juni 12:51 Quote

    Hallo poulers,
    Nog even een berichtje mijnerzijds, door alle hectiek van de wedstrijd Iran - Portugal ben ik groep D van vandaag helemaal vergeten, de groep des doods, voor Argentinië tenminste, Argentinië moet winnen tegen Nigeria en IJsland mag niet winnen tegen de Kroaten, die al in de volgende ronde zitten. Het wordt erop of eronder voor de mannen van Messi. De eerste verrassing hangt in de lucht ! We zullen het allemaal beleven vanavond bij Hugo aan tafel !
    Nog even wat betreft de prijzenpot, voor de winnaar van de eerste ronde en voor de eindwinnaar ligt een kaart klaar voor PSV - Feijenoord (Johan Cruijff schaal) of het Nederlands Elftal (eindwinnaar ) Natuurlijk hoort daar na de wedstrijd ook een heerlijk drankje bij die we samen gaan nuttigen in het gezelligste stadioncafé van Nederland : De Verlenging, met uitzicht op het schitterende veld van PSV ! Dit moet je ook beleven !!! groeten Rob
  • Cody Eindtovenaar zei op ma 25 juni 23:12 Quote

    Beste Poulers, Groep A en B geen verrassingen voor de tweede ronde, Rusland en Uruguay wisten we al en Spanje en Portugal hadden we al verwacht, al had het allemaal anders kunnen zijn voor Ronaldo en zijn vriendjes, Iran had moeten scoren in de 97e minuut en Ronaldo had allang niet meer op het veld kunnen staan, na een vermeende slaande beweging ! De scheids was coulant voor Roenaldoe en dacht aan het missen van een ster in het verloop van het toernooi en zeg nou zelf , Iran in de 2e ronde, dat kan toch niet, we willen het toernooi wel leuk houden, sorry sympathieke Jahanbakhsh en fanatieke supporters van Iran !
    Morgen kijken we uit naar de Aussies en hopen dat Frankrijk zijn sportieve plicht gaat vervullen tegen Denemarken en gewoon wint, anders ga ik nooit meer op vakantie naar Frankrijk.......................maar dat ging ik toch al niet !!! Australië winnen en Denemarken verliezen is het motto voor morgen !
    De poule , natuurlijk blijft het spannend, zeker nu de punten van de eindrangschikking in de poules ook mee gaat tellen. Rob pakt de eerste plaats terug met 211 punten, Sten tweede met 203 en dan respectievelijk Frankie(goed bezig), Dikkie en Tinie met 188,187 en 186 punten ! Dagwinnaar werd Tim Marcelissen met 41 punten, proficiat.........let op,hij komt eraan ! Morgen zijn er weer velen punten te vergaren en gelukkig, Harry is back !!!!! Succes allemaal !
    groeten Rob
  • Cody Eindtovenaar zei op ma 25 juni 13:31 Quote

    Beste poule-deelnemers,
    vanmorgen even een onderhoud gehad met onze sponsor , die mij verraste met een heugelijke mededeling. Degene die na de poulewedstrijden en daarbij de voorspellingen van de eindstanden in de groepen, het hoogste aantal punten heeft gescoord , verdient een kaartje ( sfeervak , vak Oost) voor de wedstrijd om de Johan Cruijffschaal, PSV - Feijenoord te spelen op zaterdag 4 augustus 18.00 uur in het Philips Stadion te Eindhoven. Dus poulers nog even alles uit de kast voor de laatste wedstrijden in de poule. Ook gaf hij aan dat de uiteindelijke winnaar in plaats van een kaartje voor het Nederlands elftal ook kan kiezen voor een kaartje voor de wedstrijd om de Johan Cruijffsschaal ! Dus doe allemaal extra je best !!! Succes ! groeten Rob
  • Cody Eindtovenaar zei op zo 24 juni 22:34 Quote

    Beste voetbalkenners, waar zullen we het over hebben ?, de uitschakeling van de zeer matige Polen, dus terecht of de hattrick van lucky Harry tegen de nog zwakkere Panamezen. Harry is nu topscoorder na zijn drie doelpunten in de met 6-1 gewonnen partij van Engeland, maar eigenlijk is dat ook een zwakke prestatie van het Engelse team en wel hierom : een Panamese profvoetballer verdient in de Panamese competitie € 850,-per maand, Harry Kane verdient in de Premier League : € 124.000,- per maand, dus statistisch gezien had Engeland met 146 doelpunten verschil van Panama moeten winnen !!! Dus Panama en Polen naar huis , Engeland en België naar de tweede ronde. In groep H mogen Senegal, Japan en Colombia het met elkaar gaan uitvechten in de derde wedstrijd !
    De poule : Sten doet goed zijn best en pakt de tweede "gouden"vetleren medaille, hij heeft wellicht een heel goede adviseur !, dus 1e plaats met 178 punten, Rob volgt op 1 punt, dan een klein gaatje naar de derde plaats : Job met 168 punten. Jammer !!!, Tim (A'dam) en Harry hebben helaas opgegeven, ja het is ook niet niks om standen te raden van onmogelijke wedstrijden ! Morgen beginnen de derde wedstrijden in de poules, dan vallen de echte beslissingen ! Succes groeten, Rob
  • Cody Eindtovenaar zei op za 23 juni 23:09 Quote

    Sehr geerther pouler , zo het avondje Duitsland hebben we ook gehad ! Het zijn , het blijven en op het eind winnen de Duitsers ! Wie de wedstrijd heeft gezien, wist dat het zou gaan gebeuren vroeg of laat de 2-1, bij Duitsers is dat dan in de 95e minuut. Schitterend doelpunt van Tony, dat mag gezegd worden ! Overigens niet meer dan terecht en verdient, ik moet niet denken dat ze nu uitgeschakeld worden, zonde voor alle poulers die Duitsland als Weltmeister hebben ingevuld, en dat is er sowieso eentje dat weet ik zeker ! Maar goed Poule F is nog niet gespeeld, Mexico heeft de beste kaarten maar je weet maar nooit ! België is voor 98% naar de tweede ronde en Tunesë en Zuid-Korea kunnen naar huis ! Morgen weer drie potjes : Groep G - Engeland - Panama en Groep H - Japan - Senegal en Polen - Colombia, deze laatste twee moeten aan de bak want hebben nog geen punten !
    De Poule : spannend bovenin : Sten 16o en Rob 159 punten, dagprijs naar Job met 28 punten (totaal 153 punten - 3e plaats) en met 27 punten Roeland als goede tweede ! Succes mannen ! groeten Rob
  • Cody Eindtovenaar zei op vr 22 juni 23:06 Quote

    Heren Poulers , het was me het voetbaldagje wel, Brazilië wordt bijna gefopt en mazzelt in de blessuretijd, Kuijpers wordt bijna gefopt door cavia Neymar, maar wordt geholpen door de VAR. Nigeria pakt drie punten, dat had ik al voorspeld en Servië - Zwitserland werd geen troosteloze 0-0 maar een boeiende partij voetbal met een uitslag die alle kanten op kon ! Costa Rica kan naar huis , Nigeria - Argentinië en Servië - Brazilië worden de krakers voor een plaats in de tweede ronde !
    De poule, eindelijk, de deur is geopend door Sten en pakt de eerste plaats met 142 punten, Rob tweede met 136 en Job derde met 125 punten. Sten , dankt zijn 1e plaats aan de 24 punten waarmee hij samen met Frankie dagwinnaar werd ! Prociat Heren ! Morgen weer een paar allerleukste wedstrijdjes : België - Tunesië, Zuid-Korea - Mexico en Duitsland - Zweden, Succes !!! groeten, Rob
  • Cody Eindtovenaar zei op do 21 juni 23:52 Quote

    Beste poulers, "Don't cry for me Argentina" , helaas het was wel huilen met de pet op voor Argentinië, 1 puntje uit twee wedstrijden en dus op de rand van uitschakeling, alleen een wondertje kan ze nog redden, misschien dat vriend Maradonna zijn 'hand van God' nog een keer uit de kast kan halen ! Het ergste vind ik 't voor kleine Messi, zo'n goede voetballer in zo'n waardeloos team ! Tja, en als je als keeper al Willy Caballero heet, dan wordt het natuurlijk nooit iets !
    Peru naar huis, Australië nog een kleine kans, ik heb toch wel een beetje sympathie voor de Aussies, hoe zou dat nou toch komen ? Kroatië en Frankrijk naar de tweede ronde ! Let op Kroatië, die gaan nog verrassen !
    Dan de poule, Rob blijft de leiding maar houden met 124 punten, zou ie dan echt verstand van voetbal hebben ?! Maar Sten(dagwinnaar met 24 punten) klopt aan de deur met 118 punten, gevolgd door een drietal met 113 punten : Martijn, Kai en Job ! Morgen weer drie leuke wedstrijden : Nigeria gaat verrassen tegen IJsland, en in groep E : Brazilië verslikt zich in Costa Rica en een bloedeloze 0-0 bij Servië - Zwitserland ! Heren, Succes en Harrie Vet , wel netjes je poule invullen kerel, anders op je blote voeten naar bed ! groeten Rob
  • Cody Eindtovenaar zei op wo 20 juni 23:19 Quote

    Beste voetbalvrienden, ook zo genoten van de 3x 1-0 deze WK-dag ? Houdoe en bedankt Saoedi-Arabië, Egypte en Marokko , jullie spelen de derde wedstrijd voor spek en bonen. Uruguay ook naar de 2e ronde met Rusland maar dat wisten we al !
    Dan de poule, er is niet veel verandert, Rob houdt de leiding met fanatieke achtervolgers die maar niet dichterbij durven te komen, Slimme Tim wederom dagwinnaar samen mer CR7 , Tim blijft stijgen, dat wordt nog wat ! Morgen een paar leuke , interessante potjes : Denemarken - Australië , Frankrijk - Peru en Argentinië - Kroatië , zullen we een Messie zien zoals we 'm kennen ?, kan Australië nu echt stunten met 3 punten ?, of pakken Kroatië en Frankrijk de tweede overwinning om zo door te stoten naar de tweede ronde, we zullen het allemaal zien !
    Succes met raden ! groeten Rob
  • Cody Eindtovenaar zei op di 19 juni 22:52 Quote

    Heren poulers, 1/3 van de poulewedstrijden zit erop, Rusland en Egypte zelfs al twee wedstrijden gespeeld, Salah kan naar huis en Russia proost met een wodka op het voor 95% bereiken van de tweede ronde !
    De poule : Rob houdt stand aan kop en verdient de eerste vetleren'gouden' medaille ! en staat op 86 punten. Een klein gaatje en dan een aantal gasten die staan te popelen om de toppositie over te nemen : Harrie 80, Sten, Kai, Job 79 en Tom, Martijn 78 punten. ( Kai , niet scherp ???, 0 punten deze ronde !!!) Dagwinnaar is geworden Slimme Tim uit A'dam met 19 punten en is zelfs de top 10 in geslopen met 70 punten, proficiat Tim !
    Morgen weer een paar 'leuke' wedstrijden om wat puntjes te vergaren en wellicht weer wat beslissingen voor de volgende ronde !
    Succes met poulen ! Groeten Rob
  • Cody Eindtovenaar zei op ma 18 juni 22:39 Quote

    Beste voetbalkenners,
    Weer twee titelkandidaten aan het werk gezien, ze konden niet overtuigen, wel 3 points in the pocket ! België heeft Lukaku en Engeland heeft Harry, Harry staat altijd op de goede plaats en scoort overal en altijd, lekker makkelijk als je er zo'n spits bij hebt ! Morgen gaan we naar de laatste groep, groep H en alweer de tweede wedstrijd in groep A, respectievelijk : Colombia - Japan, Polen-Senegal en Rusland - Egypte, wederom een eitje om te voosrpellen, dat wordt punten scoren !!! Dan de poule : Rob blijft eerste met 82 punten op de voet gevolgd door Kai-Dikkie ( die dagwinnaar werd met 27 punten) met 79 punten, met weer op de voet gevolgd door nummer 3 Job met 77 punten. Het blijft spannend !Iedereen weer heel veel succes morgen !
    groeten , Rob
Aantal deelnemers
45.146
Taal

Poll

Gaan alle thuisspelende clubs naar de finale(s) van de Europa- en Conference League?

Ook in de Europa- en Conference League is het DE vraag welke clubs er naar de finale gaan! Alle thuisspelende clubs in de returns staan er best goed voor maak lukt 't ze ook allemaal om de finale te bereiken?

Programma van donderdagavond:
- Atalanta Bergamo - Olympique Marseille (EL)
- Bayer Leverkusen - AS Roma (EL)
- Olympiakos Piraeus - Aston Villa (Cof.L)
- Club Brugge - Fiorentina (Cof.L)

Uitslag nog van een oude poll:
- Feyenoord won thuis in de eredivisie van Ajax met veel goals (+2) en Ajax scoorde niet, dit had 19% goed!

  • , ze halen 't allemaal 35%
  • , alleen Club Brugge wint niet 22%
  • , 2 van de 4 thuisclubs winnen niet 18%
  • , alleen Olympiakos Piraeus wint niet 15%
  • , alleen Atalanta Bergamo wint niet 5%
  • , alleen Bayer Leverkusen wint niet 5%
  • , 3 van de 4 thuisclubs winnen niet 2%
  • , alle thuisclubs winnen niet 0%

Er is 55 keer gestemd.