- Nog 57 dagen tot het EK 2024 begint!

WK Kwalificatiereeks gewonnen door Tricky Dicky

20 november 2009 - De langst lopende competitie ooit op Voetbalpoules.nl is eindelijk ten einde gekomen. Nadat we begonnen met het voorspellen van onbeduidende wedstrijden als Bermuda - St. Kitts en Nevis, Nieuw Caledonië - Fiji en Burundi - Madagascar, zijn deze week de allerlaatste playoffs afgewerkt in alle zones.

In de top 3 is door deze laatste 6 wedstrijden geen verandering gekomen. Tricky Dicky behaalde zó weinig punten (6 maar, op 6 wedstrijden!), dat het nog even erg spannend werd. Zijn voorsprong was echter net groot genoeg, omdat ook zijn achtervolgers niet bijster veel punten behaalden, om de eerste plek op te eisen met een totaal van 3694 punten. Knap gedaan, hij wint hiermee een Nintendo DS!

Het podium wordt volgemaakt door van baren on top, wiens eindsprint net te laat kwam (3692 punten) en Bob aan de top! (3675 punten).

In de poulestand is de eerste plek opgeëist door KXradio.nl Eredivisie die met ruime voorsprong de poules five star en het prikbord van zich af hield.

Iedereen gefeliciteerd met de mooie eindklasseringen, en tot de volgende EK -of WK-kwalificatiereeks!

Namens de moderators van de WK Kwalificatie,
huphup en FC Kuijpah
Aantal deelnemers
39.324
Taal

Poll

Welk land 'wint' de kwartfinale van de Europa- en Conference League?

Nog één keer deze vrij gekke poll maar dit keer gaat 't om alle kwartfinales van de Europa- en Conference League en 't was zonde om één beslissende wedstrijd eruit te lichten zoals dat meestal gedaan wordt. De poll gaat dus over welk land uiteindelijk de meeste clubs overhoud in de halve finales. Bekijk 't speelschema goed want bijvoorbeeld Italië houdt al zeker één club over omdat ze tegen elkaar spelen..

  • Italië 43%
  • Engeland 43%
  • Frankrijk 10%
  • Griekenland 4%

Er is 81 keer gestemd.