- Nog 58 dagen tot het EK 2024 begint!

Gouden Gids Divisie: doonder winterkampioen!

29 december 2005 - In de Gouden Gids Divisie zijn dit weekend de laatste wedstrijden geweest voor de winterstop. Dat betekent dat we weer enkele prijzen weg te geven hebben!

De mannen blijken het meest verstand te hebben van deze competitie, de volledige top 5 bestaat uit mannen . Doonder is momenteel de beste voorspeller. Met 1071 punten blijft hij de rest ruim voor. Jos, je wint hiermee een prachtige Helsinki Citytrip aangeboden door Cool Helsinki.

Een mooie 2e plek is weggelegd voor DionUnited. Met 1059 komt hij in de 3e periode net wat punten tekort, maar verdient wel een jaar lang DVD's huren aangeboden door Filmclub.

Ten slotte hebben we nog voetbalprutsers. Het prutsen valt behoorlijk mee, want met deze prestatie wint deze AZ senior supporter een Voetbalshirt naar keuze, aangeboden door FCUpdate.nl (wat voor t-shirt zal het worden?).

Allemaal van harte gefeliciteerd met jullie prijzen! Voor de andere deelnemers: zet hem op voor de 2e helft van het seizoen!
Aantal deelnemers
39.313
Taal

Poll

Welk land 'wint' de kwartfinale van de Europa- en Conference League?

Nog één keer deze vrij gekke poll maar dit keer gaat 't om alle kwartfinales van de Europa- en Conference League en 't was zonde om één beslissende wedstrijd eruit te lichten zoals dat meestal gedaan wordt. De poll gaat dus over welk land uiteindelijk de meeste clubs overhoud in de halve finales. Bekijk 't speelschema goed want bijvoorbeeld Italië houdt al zeker één club over omdat ze tegen elkaar spelen..

  • Engeland 57%
  • Italië 30%
  • Frankrijk 9%
  • Griekenland 4%

Er is 46 keer gestemd.