- Nog 53 dagen tot het EK 2024 begint!

Richard van Gils wint Home Cinema Set!

14 mei 2004 - Na een spannende eindfase in de eerste divisie is het Richard van Gils toch gelukt om de koppositie te behouden. De 1e plek is hem niet onbekend, want hier staat hij al 26 weken, een hele knappe prestatie. Hij wist dit seizoen 1445 punten te behalen en verdient daarmee een prachtige Home Cinema Set. Richard, van harte gefeliciteerd!

De nummers 2 en 3 zijn redelijk verrassend, omdat zij pas deze week de top 3 binnenkomen. De breeje durpers is mede dankzij een juist voorspelde kampioen 2e geworden met 1436 punten en wint hiermee een ballonvaart voor 2 personen, aangeboden door Ballonvaren.com.
Nummer 3 is Gerjan Kok geworden. Met een fraaie eindsprint wint hij een Pioneer DVD speler.

In de poulestand blijken de deelnemers in de poule wachtwoord is ajax het meeste verstand van de eerste divisie te hebben. Hiermee winnen ze een eervolle vermelding in dit bericht .
Aantal deelnemers
39.802
Taal

Poll

Wie wordt 5e in de Eredivisie?

Nu Feyenoord de KNVB-Beker heeft gewonnen komt er een extra rechtstreeks Europese ticket vrij voor de nr. 5 in de eindstand van de Eredivisie zonder play-offs te hoeven spelen. Wie gaat die 'bonus' pakken?

Uitslagen nog van paar oude polls:
- PSV flikte 't niet uit tegen Borussia Dortmund in de 8e finale van de Champions League en verloren zelfs, dit had 47% goed!
- Ook Ajax flikte 't niet uit tegen Aston Villa in de 8e finale van de Conference League en verloren zelfs kansloos, dit had maar liefst 68% goed!

  • Ajax 71%
  • N.E.C. 19%
  • FC Utrecht 5%
  • AZ 3%
  • Sparta Rotterdam 2%
  • Go Ahead Eagles 1%

Er is 147 keer gestemd.